FUSIES - UITBREIDINGEN - OPHEFFINGEN.

 

Bij besluit van de Vlaamse regering van 15 juni 2007 (B.S. 10/08/2007) werd de samensmelting van de Polder Ghistel-Oost-over-de-Waere, de Groote Westpolder, de Snaeskerke Polder, de Polder van de Watering van Vladslo-Ambacht en de Polder van Zandvoorde tot een nieuwe polder met als naam "Middenkustpolder" goedgekeurd.

Bij hetzelfde besluit werden de Keygnaert Polder en de Sinte Catharina Polder opgeheven.

 

Op 19 december 2008 heeft de Vlaamse Regering de uitbreiding goedgekeurd van de watering Het Velpedal tot het deelbekken van de Velpe op het grondgebied van de provincie Vlaams-Brabant. (kaartje niet officiƫle afbakening) (B.S. 23 februari 2009 incl. kaarten met afbakening)

 

Op 19 december 2008 heeft de Vlaamse Regering de opheffing goed van de watering van Winge en Meensenbeek en van de watering van Binkom. (B.S. 23 februari 2009)

 

Op 19 december 2008 heeft de Vlaamse regering de samensmelting van de Polder Hamme-Moerzeke, de Polder Durme Zuid-Oost, de Polder Durme Noord-West, de Polder Durme Noord-Oost, de Polder van Grembergen en de Polder Sint-Onolfs tot een nieuwe polder met als naam polder Schelde Durme Oost goedgekeurd. (B.S. 23 februari 2009 incl. kaarten met afbakening)

 

Op 19 december 2008 heeft de Vlaamse regering de samensmelting van de Polder van Bornem, de Polder van Weert, de Polder van Hingene en de Polder Oude en Nieuwe Schorren en een uitbreiding tot een nieuwe polder met als naam Polder Scheldeschorren-Noord goedgekeurd. (B.S. 23 februari 2009 incl. kaarten met afbakening)

 

Op 29 mei 2009 heeft de Vlaamse regering de opheffing van de Polder Mostaardpot en Fermerijbeemden goedgekeurd. Het besluit is nog niet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

 

Op 29 mei 2009 heeft de Vlaamse regering de opheffing van de Polder Niet-Wullebeek-Schelle goedgekeurd. Het besluit is nog niet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

 

Op 29 mei 2009 heeft de Vlaamse regering de opheffing van de watering De Begijnendijk en de watering Het Kareelbos goedgekeurd. Het besluit is nog niet gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.